Извор:FOTO:ATA

"ТО СУ БАСНОСЛОВНЕ ЦИФРЕ": Љупка о ценама наступа колега

Извор: Нпортал

27.10.2024.

13:32

ПЕВАЧИЦА Љупка Стевић коментарисала је цене наступа својих колега.

Љука као и још пар колега види неправду када је реч о наступима у клубовима и региону. 

За само једну песму или рефрен певачи на свадбама, и другим приватним прославама добију папрен бакшиш. Певачица је гостовалау  емисији "Ексклузив" на Првој телевизији дотакла теме огромних цена тезги неких певача који су на почетку каријере и који. Она сматра да такви наступи треба да буду јефтинији. 

- Овце су за шишање докле год има заинтересованих ови ће их шишати и менаџери а и певачи. Ја сам увек била реална и увек сам говорила оно што стварно мислим. Замисли ти сада... стави се рецимо у кожу тог неког извођача и ти сад донесеш кући за једно вече новац, за који људи раде рецимо десет година да би га уштедели. А ти га донесеш за једно вече - била је изричита она.

Цена наступа многих превача по Љупки је прецењена и недопустиво велика, а ту су и бакшиши које свако од њих добија. Певачица се једном приликом похвалила да је на једној ромској свадби за певање једне песме добила бакшиш од 5000 евра.

- Највећи бакшиш сам добила на тим ромским весељима. Нисам ни бројала. Мислим да је био око 5000 евра да отпевам једну песму. Чак није била ни цела песма - рекла је тада Љупка за Гранд.