Извор:Фото: Анђела Станковић, Фејсбук принтскрин/Samira Lončarević, Википедија

"Ником нисам ништа урадио лоше, људи причају а не знају"

Извор: Нпортал

27.10.2024.

17:16

ПЕВАЧ Џенан Лончаревић недавно је добио друго дете са партнерком са којом је већ 15 година у вези, а о свом приватном животу не жели да прича.

Наиме, након што се развео од Самире Лончаревић са којом је био две деценије, а која га је оптужила да јој је током брака био неверан, Џенан није желео да се оглашава за медије и коментарише наводе да има два сина са извесном Милицом.

BloombergAdria.com

- Ја сам супер, лепо, фино, здрав сам... Свако јутро кад се пробудим захвалим се Богу што сам жив и данас. Ја сам јако добро, задовољан сам и срећан свим што ме окружује и што јесам. Постојали су моменти када се иза мог осмеха крило нешто што не треба. Ја сам имао више тешких момената у животу, чак и онај најгори - каже Џенан и додаје:

- Грех је причати нешто о ономе што не знаш. Свима који су се некоректно поставили према мени је грех. Погађало ме кад прочитам нешто што није тачно и што нисам ја. Хвала Богу, брзо се вратм на оно што ја јесам. Волим кишу, али не волим блато, ја нисам пао, нисам урадио ништа лоше, никоме ништа нажао нисам урадио. Радујем се срећи. Живим моменат, јако ми је јасно да постоје - поручује певач и додаје:

- Најискрекније ја волим овај град и ову земљу, све се своди на то да се живи од неког клика, а заборавља се лепота живота. Врло су ретки они који су ме кроз каријеру позвали да ми честититају, има неколико колега који су ме позвали. Има нас који се радујемо туђој срећи. Не познајем многе који су нешто изјављивали. Кад сам лежао у болнции веровао сам нечему што се рекламира и био сам лоше... Нећу никад у животу судити некоме, нека причају и пишу... Сматрам да живот не треба да стане због неких погрешних ствари, милсим да треба да заборавимо нешто што је лоше... - рекао је Џенан у емисији "Премијера, викенд специјал".