Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел, репринт ТВ Новости

ЉУБИЛА ГА РАСКОМАДАНОГ: ЈК проговорила о Ћандином убиству

Извор: Нпортал

28.10.2024.

06:57

ПЕВАЧИЦА Јелена Карлеуша никада неће прежалити своју велику љубав из младости, Зорана Давидивића Ћанду, који је убијен на зверски начин.

Веза са Зораном била је једна од најинтересантијих догађаја у Јеленином животу. Жестоки момак је ликвидиран 23. марта 2000. године, а Јелена је открила шта се све дешавало након његовог убиства. Једина је од чланова ишла да препозна његово раскомодано тело: 

- Нажалост, доживела сам да га видим у комадима, али и у тим комадима, то је за мене био он. Имала сам само 21 годину. Отприлике сам видела где су му уста и љубила га у оно што је остало од његовог лица, јер сам га волела највише на свету. Никада тај призор нећу заборавити. Никада ме нико није волео као он, а то је, иначе, и разлог моје велике нетрпељивости са Светланом Ражнатовић - рекла је Јелена у Лазаров подкасту.

Подсећања ради, певачица је недавно открила детаље Зорановог убиства: 

- Био је то 23. март 2000. године. Са њим је био најбољи друг, пица мајстор који је правио пице у киоску. Толико о опасним момцима. Зна се и ко га је убио. Сведоци сарадници су рекли да је исти убица који је пуцао на премијера Звездан Јовановић. После сам сазнала из полицијских сазнања, да је екипа која га је јурила, Земунски клан, из неког чудног разлога чекала да ја не будем у колима. Пуцали су на Зорана из два калашњикова.

BloombergAdria.com

 

- Последњи пут сам га видела у комадима. Сишла сам у судску медицину да бих донела ствари за сахрану. Једина сам која је урадила идентификацију и једина која је од комплетне породице сишла. Тако су им саветовали. Таква сам да сам морала да га видим још једном. То је слика која ће мени заувек остати у мислима. Меци од калашњикова су огромни, а само Зорана је погодило преко тридесет. Ти меци откидају комаде тела, а Зораново тело су патолози повезали црним концем у једну масу. То је призор који сам видела на столу - присетила се певачица.

(Информер)