Извор:Фото: Antonio Ahel/Stefan Tomasevic/ATAImages

"БИЛИ СМО ЉУБОМОРНИ": Прво оглашавање Тининог бившег

Извор: Нпортал

28.10.2024.

08:41

ПЕВАЧИЦА Тина Ивановић је саопштила да се званично развела од свог супруга Зорана Анђића.

У току прошле недеље огласила за домаће медије и потврдила наводе, те је истакла да се на ову тему даље неће оглашавати.

- Ово ће бити једино оглашавање. Десило се тако. Истина је, да, нажалост - рекла је Тина кроз сузе.

- Морам прво да кажем да није било ни преваре, нити било шта, имали смо својих разлога, неки сукоб мишљења. Остали смо у супер односима, првенствено је он мој пријатељ. Преживели смо заједно толико година - истакла је Тина за Пинк.рс

Певачицин бивши муж се сада први пут огласио после развода и истакао како је уживао пуних 25 година у љубави са Тином:

- Уживао сам са Тином пуних 25 година, не кајем се. Тина је жена коју сам волео највише на свету и даље је волим - иситче Звездан на почетку разговора за "НовоМусиц"  Јутјуб канал. 

Анђић је без устручавања причао о свему, те истакао да је он водио њену каријеру: 

- Када се вратила из Франкфурта, преузео сам све и водио сам њену каријеру. Био сам задужен за организацију, погађао послове у њено име, наплаћивао исте... - истиче он за горе поменут канал. 

У току разговора, Звездан је признаје да се често нервирао због новинских наслова, те га је једном приликом позвао Саша Поповић.

- Саша ме је једном приликом позвао и замолио да се смирим, да је све то шоу-биз. Искрено, нисам знао да то све тако функционише, али наравно временом сам схватио - признаје Анђић и призаје какав супруг је био Тини.

- Перфектан, никада је нисам преварио нити сам се мувао са другим девојкама. Дописивао се јесам са другим девојкама али никада нисам заказивао састанке - признаје он и истиче да су у том односу обоје били љубоморни.

- Тина и ја смо били љубоморни, били смо љубоморни на праву љубав коју смо она и ја имали - тврди он.

Сада већ бивши муж Тине Ивановић је истакао да је она најбољи човек на естради, те да се највише радује успеху млађе колегинице Тее Таировић.

Спекулисало се да је насиље у породици разлог њиховог развода, али су Тина и Звездан то демантовали: 

- Никада је нисам малтретирао, то може и она да вам потврди. 

#ВИП #Тина Ивановић #развод Тина Ивановић #Звездан Анђић #Тина Ивановић и Звездан Анђић развод #оглашавање Звездан Анђић