Извор:Фото: Профимедиа

МАМИНИ СИНОВИ: Мушкарци у овим знацима се тешко осамостаљују

Извор: Нпортал

28.10.2024.

08:57

ТЕШКО доносе одлуке без разговора са својим мамама.

Девица

Кад бисте се удали за неког са хороскопским знаком Девице, видели бисте вероватно да свака одлука коју ваш супруг донесе укључује и његову мајку. Ништа се у њиеговом животу не може догодити без њеног знања или одобрења. Они у томе не виде ништа нефункционално, а свако ко сматра да је мајка проблем, зарадиће бес огорчене Девице.

BloombergAdria.com

 

Шкорпија

Иако је већина Шкорпија независна, имају снажну мајчинску фигуру у свом животу. Његова мајка је врло битна и увек је за њега у праву. Шкорпије стално пореде своју партнерку са својом мајком јер очекују да ће се она понашати као мама.

Бик

Сваки Бик има склоност ка томе да обожава своју мајку као хероја. Када је она присутна, допушта јој да га третира као бебу и да га мази. Навикао је да буде по његовом јер га мајка претерано мази. Никада не може да јој се супротстави и без обзира на то колико година имао, у њеној близини се осећа безначајно.

BloombergAdria.com

 

Рак

Мушкарац у знаку Рака редовно разговара с мамом чак и више него са супругом. Стално размењују поруке ако не разговарају телефоном. Његова мајка зна превише информација о радном животу и вези свог сина. Нуди мудре савете и добро је упозната с његовом супругом или девојкама, а Рак не би ни хтео да буде другачије.

БОНУС ВИДЕО: