Извор:Фото: Antonio Ahel/ATAImages

РАНО ОСТАО БЕЗ ЊИХ: Ко су били родитељи Андрије Милошевића?

Извор: И. Чолаковић/К. Филиповић

28.10.2024.

15:00

"МОЈИ родитељи су били добри људи..."

Глумац Андрија Милошевић гостовао је у седамнаестој епизоди емисије "Бинџ" компаније Новости у којој се, између осталог, дотакао и свог одрастања у Никшићу, а открио и непознате детаље о својим родитељима.

- Моји родитељи су били добри људи, радили су у пивари у Никшићу, трудили су се да мом брату и мени обезбеде лепо детињство. Сећам се да је мој отац био страшно разочаран ситуацијом 90-их година. Одједном се све распада, зато и мене погађа када причам о том рату, све ме то чини јетким и криво ми је што је та ситуација уништила једно две - три генерације младих људи који нису успели да се снађу, започео је причу Андрија, а онда наставио:

BloombergAdria.com

- Родитељи тог времена, па тако и моји, су можда и последњи ков тих слободарских људи пуних љубави и нежности, рекао је Андрија у емисији "Бинџ".

Пре скоро деценију, отац Андрије Милошевића изненада је преминуо оставивши иза себе супругу Веру и двојицу синова, а након пар година преминула је и Андријина мајка. 

 - Ја данас немам родитеље, такође мој брат од ујака је превише рано отишао, а ту су и другови и пријатељи које сам изгубио. Када све то сублимираш у себи, ти се смејеш и идеш кроз живот, али постоје и моменти када се ти људи јаве - моја мајка, отац, буразер другови... Ја то препознам и онда причам са њим - сузама, рекао је Андрија у емисији "Бинџ".

BloombergAdria.com

Глумац је данас посвећен својој породици коју је створио са колегиницом Александром Томић, а свом сину Рељи настоји да пренесе све вредности које су њему усадили његови родитељи.

Шта је све Андрија имао да каже о својој каријери, улогама, одрастању и интими можете погледати у видеу испод, као и на нашем Јутјуб каналу

Из недеље у недељу у емисији "Бинџ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...