Извор:Фото: Принтскрин Инстаграм/ac3isb4ck/ATA images

СИНОВИ ПОШЛИ У ВРТИЋ Коју установу су изабрали Вељко и жена

Извор: Нпортал

28.10.2024.

14:54

"СЕЛО ме привлачи као и сви послови на селу, надам се да ћу још више ући у ту пољопривреду. Волео бих да имам мини зоо врт, да радим да репопулацији неких угрожених врста попут егзотичних мачака, медведа."

Боксер Вељко Ражнатовић са својом супругом Богданом и њиховим синовима, Крстаном, Жељком и Исаијом, живи у њеном родном Тителу где су се склонили од градске гужве. Мали Крстан Ражнатовић у априлу је напунио годину дана, а поносни родитељи одлучили су да је време да пође у вртић - и то у државни у Тителу.

Вељко и Богдана Ражнатовић нису крили своје емоције поводом овог догађаја.

Избор државног вртића у Тителу за оба сина показује жељу родитеља да Крстан и Жељко одрастају у сличним условима као и њихови вршњаци, што је посебно важно за Вељка, писао је "Сторy".

BloombergAdria.com

Подсетимо, бокс није примарни посао нашег спортисте. Након што се оженио, Вељко се са супругом Богданом и синовима Жељком, Крстаном и Исаијом преселио у Тител, где има фарму свиња.

- На Жељка увек мора неко да пази. Њему је лепо и у Тителу и код моје маме, тотално другачије проводи време у Београду и овде кући. Ја сматрам да је за њега здравије да одраста у Тителу - испричао је Вељко.

BloombergAdria.com

Каже да себе не проналази у градском животу.

- Уживам са својим псима, имам своје моторе, разоноде. Дође ми друштво, играмо мало кошарку. Хиљаду пута је боље и мирније него живот у Београду, нити идем негде, нити излазим. Не видим шта би могао да радим у том смогу - рекао је Вељко.

- Село ме привлачи као и сви послови на селу, надам се да ћу још више ући у ту пољопривреду. Волео бих да имам мини зоо врт, да радим да репопулацији неких угрожених врста попут егзотичних мачака, медведа - испричао је Вељко.

(Блиц)