Извор:Фото: Профимедиа

Како заиста изгледа Бред Пит - у 7. деценији је (ВИДЕО)

Извор: Нпортал

28.10.2024.

15:57

"СТАРИ уназад", коментаришу фанови изглед Бреда Пита који на новим сликама са снимања филма у Мексику изгледа управо тако како га обожаваоци описују.

Бред Пит изненадио је све присутне на стази Формуле 1 у Мексику, где је снимао сцене за свој најновији филм "Ф1", који би у бископе требало да стигне током лета 2025. године.

BloombergAdria.com

 

На стази се појавио током квалификација за Велику награду Формуле 1, а тренутак када је с главе скинуо прво кацигу, а потом и заштитну поткапу, изазвао је велико узбуђење свих присутних.

Бред Пит је након тога махао и поздрављао одушевљене гледаоце. У једном тренутку протрчао је стазом носећи мексичку заставу у рукама. Оно што су сви коментарисали је то да Бред никада боље није изгледао и да му ова улога невероватно лежи.

"МИСЛЕ ДА ИХ НЕ ПОШТУЈЕМ"

Бред Пит пати од ретког, али веома озбиљног поремећаја, који се зове просопагнозија, односно није у стању да препозна лица људи, што, како је истакао, њих иртира.

- То чини да у очима других изгледам препотентно. Ово осећање оптерећује и волео бих да упознам некога ко пролази кроз исто искуство. Иако немам формалну дијагнозу, мислим да имам прозопагнозију. Веома је изазовно суочити се са таквим искушењем. Понекад ми неко помогне и да контекст по чему бих могао да га препознам. Тада кажем "хвала што ми помажеш". Ипак, већину људи које не препознам, ипак, наљутим - пожалио се славни глумац.

Филм Ф1 говори о возачу Сонију Хејсу, који је након тешке несреће морао да оде у пензију. Још увек нема трејлера за надолазећи филм, међутим тизер је премијерно приказан на Бритиш Гранд Прију.

"Стари уназад", коментаришу фанови изглед Бреда Пита који на новим сликама са снимања филма у Мексику изгледа управо тако како га обожаваоци описују. Иако је недавно загазио у седму деценију, а 18. децембра ће напунити 61. рођендан.

Како се вама допада његов изглед?