Извор:Фото: Твитер принтскрин/@IsamyzyrajAlb

ПАЛЕ СРПСКЕ ЗАСТАВЕ: Албански екстремисти не бирају средства

Извор: Нпортал

20.12.2021.

17:18

АЛБАНСКИ екстремисти који уз обилату помоћ политичара са Косова, организовали протесте у центру Тиране против председника Србије Александра Вучића, запалили су српске заставе.

Они су скинули заставе које су биле окачене на бандере те их запалили, а како то изгледа погледајте на приложеним сликама.

Такође, према сазнању Новости, демонстранти су се поделити у две групе и да покушаће да пресеку колону у којој се налази Вучић, а која иде од аеродрома.

Једна група ће протестовати испред зграде Владе у овом граду, а друга планира да пресече пут колони од аеродрома у којој је председник Вучић.

Према нашим изворима, организатори демонстрација су Саит Долапи, бивши организациони секретар тамошње Демократске странке и Агрон Куличај и Сали Лушај, људи од највећег поверења некадашњег председника и премијера Салија Берише.

Подсећамо, албански екстремисти су против председника Вучића протестовали и 2019. године, када је био у посети Тирани како би се са Едијем Рамом договорио о иницијативи "Отворени Балкан".

(Новости онлајн)