Извор:Фото: АТА имагес

ТАМАРА ПОМЕНУЛА ТЕЖАК ПЕРИОД: Од 1. јануара окреће нови лист

Извор: Нпортал

23.12.2021.

08:02

ПЕВАЧИЦА Тамара Милутиновић једна је од ретких која је одлучила да ове године не наступа за Нову годину.

- Ја сам ове Нове године одлучила да будем слободна, тако да не радим за Нову годину и одлучила сам да будем са својим најмилијима, мислим да је време за то, мало сам се ужелела тога. Имам наступа пред Нову годину и после тога, али 31. сам у дому - рекла је Тамара.

Када сумира годину на измаку, певачица каже да јој је 2021. ипак била година за памћење.

- Чињеница је да је претходну годину обележила корона, као и 2020. Ја сам имала корону и кад се осврнем на тај период, једва сам преживела тај период и у том смислу ми је била лоша година кад је здравље у питању, али кад су неке друге ствари у питању испуњена сам на свим пољима и срећна, то је најбитније - каже Тамара која не крије да од наредне године има нека очекивања и жеље:

- Имам жеље и мислим да их сви ми имамо и сви имамо оно "Од првог јануара ћу променити то и то", наравно и ја тако размишљам, мада нећу променити ништа јер то сам ја, ја морам увек да останем иста, али имам своје жеље наравно које не желим да поделим са вама.

BloombergAdria.com

 

Певачица каже да обожава празничну еуфорију и поклоне, те да се томе увек радује као дете.

- Ја сам једно дете и понекад ме је срамота да кажем колико сам дете, кад се погледам у огледало кажем "Је л' могуће да ја овако реагујем на неке ствари?", ја буквално за ситницу могу да се расплачем. Тако исто и за Нову годину волим да све сија и шљашти, да кућа буде окићена са свих страна у сваком кутку, тако да јако се радујем празницима и мислим да сам она која воли да дарује. Као жена волим и да добијем поклон, али и да дарујем. Више се томе радујем када видим осмех друге особе, таква сам не само када су поклони у питању, него и кад учиниш нешто што ће некога обрадовати - рекла је Тамара.

(Гранд Онлајн)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".