Извор:Фото: Профимедиа

ПЛАШЕ СЕ САМОЋЕ: Да ли сте један од ових знакова Зодијака?

Извор: Нпортал

23.12.2021.

12:07

Према астрологији, сваки хороскопски знак поседује карактери. Неки су познати по томе да се брзо љуте, неки воле авантуре, а постоје и они знакови који не воле никако да буду сами. Да ли сте међу њима?

Близанци

Припадници овог знака увек желе да су окружени људима. Не могу да остану сами јер су због усамљености депресивни и тужни. Воле да буду у окружењу веселих људи који ће им помоћи да забораве на све бриге у животу. 

BloombergAdria.com

Бик

Бикови су увек узбуђени око свега, али их помисао на усамљеност плаши. Разлог томе је што их самоћа присиљава да се присећају тешких тренутака и искустава из прошлости. 

Девица

Када су саме, Девице почињу да осећају бол. Не носе се добро с усамљеношћу. То им делује као казна и на све начине покушавају да пронађу начине да побегну од самоће. Усамљеност им понекад лоше утиче на здравље јер због страха од самоће могу да доживе и нервни слом.

Стрелац

Самоћа Стрелца подсећа на све слабости у њиховом животу, па их чини рањивима и узнемиренима. Када су усамљени, Стрелчеви размишљају о одлукама које су донели у прошлости и често криве себе ако је нешто пошло онако како није требало.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".