Извор:Фото: Н. Параушић

ЉУТА НА НОЛЕТОВУ МАЈКУ: Јелена повређена изјавом свекрве

Извор: Нпортал

23.12.2021.

20:02

ОДНОС Јелене и Дијане Ђоковић затегнут је већ неко време, а сада је Јелена веома повређена изјавом своје свекрве, да није очекивала да Новак ожени баш Јелену:

- Као младић који се бавио овим послом, није имао времена за забављање. Више је био на путу него код куће. Упознала сам му једну девојку, која је била одбојкашица из Краљева, били су клинци. Касније смо упознали Јелену. Када су имали 18 година нисам мислила да ће да се венчају, било је времена за све, међутим, ето, побио је то моје мишљење и оженио се Јеленом - била је искрена Дијана за "Сторy".

BloombergAdria.com

Такође, она истиче да постоје тачке мимоилажења у односу са Јеленом и Новаком.

- Нормално је и природно да је Јелена преузела неке ствари, не би било добро да се ја мешам. Не мешам се у њихов живот. Они ретко нажалост долазе, они су створили своју породицу и оазу, Јелена одређене ствари ради на свој начин. Долази до мимоилажења, нарочито по питању исхране коју не подржавам - рекла је мајка Новака Ђоковића.

Како сада пише "Сцандал!" извор близак Јелени открива да је Новакова супруга свекрви веома замерила ову изјаву:

- Како не би нервирале Новака, обема је лакше да се игноришу и не потежу ту причу. Он опет све то осећа и види и нервира га што се то дешава, али је немоћан да било шта предузме. Сматра да су обе тврдоглаве и да ће лако наћи компромис, међутим, оне чак неће ни да поразговарају на ту тему - открива извор детаље односа снаје и свекрве и каже да је Јелени веома засметала Дијанина изјава о њиховом браку:

BloombergAdria.com

- Јелени је такође засметало и то што је Дијана у једном интервјуу изјавила да није очекивала да ће баш она бити Новакова жена. Баш се изненадила што је то рекла и после толико година Новаковог и њеног заједничког живота - изјавио је неименовани извор за "Сцандал!".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".