Извор:Фото: Анђела Стевановић

КАКАВ ОТАЦ ТАКАВ СИН: Ево како изгледа син Бебака, свира РОК

Извор: Нпортал

24.12.2021.

12:19

ЛЕГЕНДАРНИ певач Жељко Бебек може се похвалити да су му живот обележиле прелепе жене. Из три брака добио је три ћерке, али ипак син кога је добио са супругом Ружицом његов је мезимац , јер су њих двојица идентични.

Син Жељка Бебека, Звонимир Бебек, студира Рок академију и клавир, а такође свира у бенду где је превасходно гитариста.

BloombergAdria.com

 

- У нашој песми „Какав отац, такав син“ први пут се представио као певач и сјајно му иде, мада уме да пева и пратеће вокале на нашим свиркама и концертима – казао је Жељко за "К1".

– Као и сваки отац, волео бих да ме Звоне „прешиша“ у сваком смислу. Оно што за сада могу да кажем јесте да је на сцени баш онакав какав би требало да буде.

Жељко Бебек на новом албуму „Мали облак љубави“ има и песму посвећену ћерки.

- Ова пандемија је уз све лоше донела и много тога доброг. На пример, много сам времена провео са породицом, а у кругу најближих ћу провести и новогодишњу ноћ. Имам песму посвећену ћерки на новом албуму, „Кћери моја“ се зове, а са сином сам отпевао песму и ја сам пресрећан човек. Пошто нисмо много путовали и наступали, имали смо довољно времена да у студију направимо сјајан нови албум који је поклон свим љубитељима наше музике. То је знак захвалности за сву подршку и љубав, и за ветар у леђа који ми пружају деценијама – казао је Бебек Бошку Јаковљевићу у емисији „Кец на једанаест“.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".