НЕ ПАДА ТЕШКО НА СТОМАК: Рецепт за најукуснији посни хлеб
11.12.2024.
10:32
АКО СТЕ мислили да је хлеб направити тешко, варате се. Ова посна варијатна је прелака за направити, а поред тога је укус фантастичан.
Нема ништа лепше од правог посног хлеба током ових празничних дана. Ипак, најбоље од свега је то што се прави једноставно, те га могу сви направити.
Латите се на посао и направите га већ данас брзо и лако!
Припрема:
У топлу воду додајте квасац, мало промешајте, па додајте со, шећер и брашно.Мешајте смесу док не добијете глатко тесто. У току мешања додајте семенке и умесите их у тесто.
Оставите барем 30 минута да се удвостручи, а затим у загрејаној рерни на 200 степени, пеците 20 минута.
(Информер.рс)