Извор:Фото: В. Данилов

БРИНУЛА ДА ЋЕ ОСТАТИ САМА Он је био Бренина љубав пре Бобе

Извор: Нпортал

25.12.2021.

19:09

ПЕВАЧИЦА и њен супруг недавно су прославили 30 година брака, а пре него што је упознала Бобу, Брена је имала једну велику љубав.

Лепа Брена и Боба Живојиновић венчали су се давне 1991. године. Због “свадбе века“ прекинут је “Дневник” у пола осам, а детаљи грандиозног славља годинама касније су се препричавали. Фолк звезда блистала је у венчаници куће “Диор”, а процењивало се да је свадба коштала 50.000 немачких марака, што је за оно време било читаво богатство. Брена и Боба пре одласка код матичара забављали су се четири године.


Њихову бајку, која траје више од три деценије, употпунило је рођење синова Виктора и Стефана. Да је Брени највећа жеља била да заснује породицу, испричао је Зрењанинац Мирко Крлић, који је с певачицом имао емотивну везу.

"Тачно је да је Лепа Брена дуже време била моја девојка и да смо се волели. Али, сада је то већ прошлост и ми смо сада само добри пријатељи. О ономе што прича зрењанинска чаршија, да је требала да се уда за мене и да је, тако рећи, све већ било готово - могу рећи да је све то машта и нечије лепе жеље... Ја могу да изјавим да је, после нашег забављања, Брена за мене била и остала велики пријатељ", испричао је 1985. године своју емотивну причу о Брени.

Брена и Боба негују међусобно поштовање, уважавање и безгранично поверење једно у друго, певачица једном приликом признала да је тенисер једини за кога је пожелела да се уда.

"Увек понављам како се сигурно ни за кога не бих удала да се нисам удала за Бобу. Није лако са мном, али није лако ни са мушкарцима с ових простора. Тешко је када се споје две енергичне и врло самосталне личности. И тек када желите да прекинете све, деца и разни знакови поред пута опомену вас. Морам да признам како су нас осим емоција и осећаја припадности породици спојиле тешке ствари попут смрти родитеља, киднаповања детета. Прошли смо многе тешке ситуације и то је нашу везу учинило знатно стабилнијом. Када је добро, сви вас воле и пријатељи су вам, а када је тешко, тек тада знате ко вам пружа речи утехе", рекла је Брена.

(Блиц жена/Сабор)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Лепа Брена #ВИП #познати #Естрада #певачица