Колико пута сте се изнервирали због омотача у којем се налази вашa омиљенa salama? Често се дешава да саламу или друге сухомеснате производе не можемо тако лако да извучемо из омотача и исечемо како треба.

Сви смо мислили да метални делови, који се налазе са обе стране, служе да се производ причврсти, а сада се појавио снимак који је открио праву функцију металних делова.

Многи су били изненађени када су видели трик који олакшава живот и "чува живце". Један снимак са Инстаграма показао је да метални део служи да се омотач увија.

Другима речима, када желимо да исечемо паризер, потребно је да заврнемо метални део и на тај начин ће остатак паризера "изаћи", без потребе се сецкањем омотача.

"Не могу да верујем", "Имам 35 и сад сазнајем за ово", "Које је ово олакшање", "Мислим да многе намирнице треба да имају упутство за коришћење", "Излуђују ме паризери, због тога увек исечем све и ставим у кутију", "Одличан трик", "Ово олакшава живот", "Нећу се више нервирати кад спремам сендвиче", писали су многи.

Погледајте снимак:

 

 

(Мондо)