Naime, već neko vreme pod skenerom Vidića pronašla se njegova dugogodišnja prijateljica i saradnica Svetlana Ceca Ražnatović, kako je poznato da ne bira reči za pevačicu uopšte je nije poštedeo ni zbog nekadašnjeg prijateljstva.

Foto: ATA images

 

 

Podsetimo, Vidić je bez dlake na jeziku izveđao Cecu i na taj način započeo modni „rat“.

- Šta urade srpske seljačine u Rimu. Pošalju selfi pored Di Trevi fontante koja je odavno deplasirana. No, u svakom slučaju je vredelo što pevaš romsku svadbu posred Rima, čekamo slike sa nastupa - napisao je Saša na svom Instagram nalogu.

Pevačica mu nije ostala dužna, te mu se na dostojanstven način revanširala.

- Neko ko je uposlen, on nema kada da prati tuđi rad, visi po društvenim mrežama i to na negativan način. Ja neću njega komentarisati, zato što iza sebe imam 18 godina provedenih s tom osobom. Sve što je rekao, isključivo govori o sebi. On nikada neće dotaći mene i govori isključivo samo o sebi - izjavila je Ceca svojevremeno za „Premijeru“

Saša nikog ne štedi kritike, ali ni pohvale kada je u pitanju modni odabir, pa je tako nedavno u jutarnjem programu isprozivao opet estradu kada ga je voditeljka upitala za mišljenje.

- Sve su polugole, nemaju stila, nemaju odnose dobrih cipela i dobrih torbi - rekao je Saša u emisiji „Jutro“, a zatim je dodao da sve pevačice šiju kod nestručnog šnajdera, osvrnuvši se da je zbog toga i zastupljen neukus na estradi.

- Maro, ti znaš da šiješ, a Mara živi na drugom spratu njenog solitera - izjavio je Saša.

Foto: ATA images

 

U međuvremenu je na sebi svojstven i prepoznatljiv način ponovo isprozivao Cecu na svom "Instagram" profilu ističući da je ovo normalna zemlja da bi Ceca svirala frulu za ovcama u Žitorađu, u celosti prenosimo poruku najpoznatijeg dizajnera u regionu.

- Da je ovo normalna zemlja Ceca bi svirala frulu za ovcama u Žitorađi, Mića Grčić bi okretao ražanj sa prasićima na vašaru u Obrenovcu, Goran Rakić bi bio vatrogasac, Igor Bečić bi cepao karte u busu, Marijan Rističević bio seljačina, Bata Gašić lepio pločice, e, al’ nije - napisao je Saša i dodao „sa twittera“.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".