Ovan

Privodite obaveze kraju i pripremate se za vikend. Ovaj vikend želite da provedete isključivo sa partnerom. Daćete sve od sebe da tako i bude.

Bik

Umorni ste od cele radne nedelje i sada vas stiže umor. Želite da se ovog vikenda isključivo posvetite samo sebi.

Foto: Profimedia

 

 

Blizanci

Vi ste zadovoljni trenutnom situacijom na poslu. Sve obaveze završavate i ne osećate umor. Shodno tome ovaj vikend planirate da provedete sa društvom u gradu i da se maximalno opustite.

Rak

Sve svoje obaveze završavate na vreme. Situacija u porodici je odlična ali ljubav ne ide u dobrom smeru. Vikend neka vam bude rezervisan za ljubavna pitanja.

Lav

Maksimalno ste fokusirani na obaveze bez obzira što je kraj nedelje. Razmišljate da li da vi učinite prvi korak kada je ljubav u pitanju.

Devica

Brine vas zdravstveno stanje bliskog člana porodice. Novčana situacija se popravlja tako da ćete ovog vikenda biti opušteno.

Vaga

Posao vam je u fokusu, otvaraju vam se nova vrata. Ovog vikenda vi definitivno ne odmarare već punom parom radite!

Škorpija

Emocije su vam prenaglašene i time unosite nemir u vezu. Partner počinje da se poblači u sebe. Vikend posvetite sebi tj dobro razmislite šta vi u stvari želite?

Strelac

Početkom nedelje dobili ste priliku za još jedan honorarni posao. Razmišljate da li da ga prihvatite ili ne. Vikend neka vam posluži za biznis plan.

Jarac

Vama je trenutna preokupacija ljubav. Morate da se distancirate kako bi sagledali sve aspekte veze i precizno odlučili u kom pravcu želite da vam se vaza odvija.

Vodolija

Previše umora i previše posla. Čak ni brige u privatnom životu se ne smanjuju. Neka vam vikend bude beg od svega. 

Ribe

Jedva čekate da se nedelja privede kraju kako bi uživali u svom domu. Pojedine Ribe imaće poziv od osobe iz prošlosti.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".