U stvari, postoje 4 srećna horoskopska znaka koji će ove godine imati najneverovatniji Dan zaljubljenih.

Sa Marsom i Venerom, planetama kosmičke privlačnosti astrologije, koje će se ovog Valentinova uskladiti, biće obasute preko potrebnim pojačanjem romantike.

Kada se ove dve planete spoje, hemija će biti van kontrole, sa Marsom koji će vam dati leptiriće u stomaku, a Venera će dodati flert i harizmu u mešavinu.

4 srećna horoskopska znaka će ove godine imati vreme svog života i zaista će biti blagosloveni sa puno ljubavi, romantike i uzbuđenja u svojim životima.

Foto: Depozitfoto

 

 

Vodolija

Iako niste najromantičnija i najsenzualnija osoba, prisustvo Venere učiniće da se osećate ekstra romantično i oh, tako seksi. Nećete moći da sklonite ruke sa svog partnera i želećete da podivljate s njim. Vaš partner će biti iznenađen vašom seksi ličnošću, ali će vam ipak uzvratiti.

Energija će biti savršena da provedete neko seksi i romantično vreme jedno sa drugim. Ako ste slobodni, neće vam biti teško da pronađete pravi izraz za sebe, jer će Mars i Venera zajedno povećati vaš šarm kao nikada ranije.

Vaga

Oduvek ste bili glamurozni znak koji voli da farba grad u crveno, ali ove godine Venera vam govori da se smestite sa svojim partnerom kod kuće i da se lepo, tiho i romantično provedete jedno sa drugim.

Maženje na kauču, čaša starog vina i gledanje nekih od najromantičnijih filmova ikada snimljenih je ono što će vaš Dan zaljubljenih ove godine učiniti tako neverovatnim! Ono što će vas zbližiti sa partnerom i što će vam biti drago je što ste izabrali da ostanete i provedete neko kvalitetno vreme zajedno kod kuće, umesto da idete u klub ili restoran koji vrvi ljudima.

 

Foto: Depozitfoto

 

 

Lav

Vi i vaš partner već dugo radite naporno i zaslužujete odmor i opuštanje. A to je upravo ono što će vam dati Mars i Venera. Idite na masažu parova ovog Dana zaljubljenih i pružite sebi odmor koji zaista zaslužujete.

Ovo će vam pomoći da ne samo da provedete neko kvalitetno vreme jedno sa drugim, već će vam i spa sastanak pomoći da se povežete i istovremeno unesete malo senzualnosti u vašu vezu.

Ako odlazak na masažu nije vaš omiljeni užitak, onda možete ostati kod kuće i ugađati jedno drugom. Zvuči kao apsolutno blaženstvo, zar ne?

Škorpija

Škorpije, ovo je najbolje vreme da razjasnite svaku vrstu zabune koja vas i vašeg partnera muči već duže vreme. Kada oboje objavite sve stvari koje su uticale na vašu vezu u poslednje vreme, intimnost će biti na vrhuncu svih vremena. Razumevanje i kompromis će vam pomoći da izgradite jači odnos jedni sa drugima.

Ako ste slobodni, vaše veštine flertovanja će biti neverovatne tokom ovog vremena. A ako vam se neko izdaleka prećutno sviđa, ovo je verovatno najbolji trenutak da mu otkrijete svoja osećanja. Postoji velika šansa da i oni dele vaša osećanja.

Dan zaljubljenih 2022. će biti prelomni trenutak, to je sigurno! Ova 4 srećna horoskopska znaka će bez sumnje imati neverovatan dan, ali i ostali znaci.

Foto: Depozitfoto

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".