On poseduje i fotografije koje navodno dokazuju njegovu priču, sa kojom je odlučio da izađe u javnost.

- Perici Ognjenović sam poslednje tri godine izdavao stan, koji je on uništio. Tu je živeo s porodicom od 1. novembra 2019. godine. Preko agencije je iznajmio moj stan, potpisali smo ugovor i preuzeo je ključeve. Tada su sačinjene fotografije primopredaje i sve je urađeno po propisu. Međutim, čovek je od stana napravio šupu. Vidite na šta liči nekretnina. Ja sam kupio nov stan i takav sam mu i iznajmio. Novi kreveti, dušeci, veš-mašina, sve je bilo novo. Kao čuveni reprezentativac, kao javna ličnost, kao čovek, stvarno užas... Uživo kad biste ušli, jeza bi vas uhvatila - ispričao je vlasnik nekretnine za "Kurir". On tvrdi i da Ognjenović nije sve svoje obaveze izmirivao na vreme.

Foto: N. Paraušić

 

 

- Kasnio je s kirijom. Svaki mesec neki problem. Te čeka ugovor sa ovim igračem, te dolazi mu igrač iz Španije, te ugovor s Grcima, Slovencima, svaki put se nešto dešava. Nekad je i po mesec dana kasnio. Dešavalo mi se da sam umesto njega plaćao račune za struju i ostale režije. Meni je stigla opomena na firmu da će mi blokirati račun jer nije uplaćeno 60.000-70.000. Ja izmirim, pa onda čekam njega i molim ga da plati, i sve tako ukrug.

J. R. tvrdi da se Perica nije udostojio ni ključeve da mu preda kad se iselio.

Foto: N. Paraušić

 

 

- To veče kad sam došao po ključeve, umesto on da mi ih preda, poslao je čoveka. Kad smo ušli, sve je bilo uništeno. Tužićemo ga jer je napravio štetu od minimum 5.000-6.000 evra. Zvao sam ga, ali mu je telefon isključen. I njegova žena je bila nedostupna, pa smo joj na Viber poslali fotografije, ali na poruku nije odgovorila. Zlo je što će sad da uđe kod nekog drugog gde će isto da naprave. Napravio mi je štetu koju ni kirijom koju je davao ne mogu da podmirim - poručuje on.

Fudbaler je novinarima ljubazno izneo svoju stranu priče.

- Neprijatno mi je da pričam o tim stvarima jer ja sam u javnosti prisutan zbog sporta, a ne ovakvih stvari. Vlaga se pojavila u stanu. Ja sam gazdi to prijavio. LJudi zloupotrebljavaju što sam ja javna ličnost. Nijedan dinar nisam ostao dužan. Izolacija u zgradi je veoma loša. Da li sam ja kriv što je loša gradnja? Vlasniku sam sve to prijavio. Ta vlaga je i razlog zbog kog smo otišli. U ovom slučaju nema moje krivice, dostaviću vam ja fotografije da vidite da to nema veze sa mnom - zaključio je on.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".