Pevač gotovo nikada nije govorio o detaljima iz privatnog života, ali je na jednoj objavi na Instagramu priznao pratiocima da mu je novogodišnja želja da se ostvari u ulozi oca.


-To je suština i smisao života. Danas više šetaju pse nego što možeš videti da majke guraju kolica sa bebama, što je poražavajuće. Treba više da se prave deca, da se radi na tome. Naravno nije lako naći partnera i pravu osobu. Danas se mnogi i razvode. Bitno je samo da se ljudi skapiraju. Ja nemam decu. Ostvario sam se na mnogim poljima, ali kao otac nisam i ta želja se javlja i sve je veća i veća. Nadam se da ću se i na tom polju ostvariti i jedva čekam - rekao je MC Stojan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)


On je otkrio i svoj emotivni status.

- Emotivni status je slobodan. Srećno slobodan. Bio sam srećan i voleo sam, a zaljubljenost je trenutno stanje i traje sedam dana. Volim da volim, ali da mogu da imam decu sa nekom devojkom, to se još nije desilo, da kliknemo.. Za sada sam slobodan, nadam se da tako neće ostati. Inače, uglavnom su devojke meni prilazile, iako ja znam da šarmiram, dajem komplimente i lepo se udvaram - dodao je reper.

Na pitanje da li je više puta bio povređen ili je on povređivao druge, MC Stojan je odgovorio:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

- Imam faze kad i nisam za neku ozbiljnu vezu, a sviđa mi se neka devojka, bukvalno se dogovorimo da ćemo biti u nekom odnosu, da budemo i prijatelji i ljubavnici. I onda ako se kod nje jave neka osećanja, emocije, a kod mene se možda nisu javile i onda sam je možda na taj način povredio. Ali to mi nije bila namera - priznao je.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".