Maja je objavom na svom Instagram profilu svima stavila do znanja da je Ana Korać u medijima interesantna isključivo kada pored njenog stoji ime Maje Marinković.

Foto: Instagram printskrin/majaamarinkovic

 

- Verujem da sam ja ovakva kakva sam, savršena, jako zanimljiva, čitana i gledana medijski, nemam problem da zapostavljene nižerazredne starlete koje do medija stižu samo ako pored stoji moje ime, u bilo kom kontekstu vinem u nebesa, dok ne izađe sledeći tekst o meni. S obzirom da tekstovi o meni izlaze redovno, da ne kažem iz sata u sat, nečija sreća kratko traje, taman tih sat vremena do sledećeg teksta - počela je Maja, pa se u nastavku dotakla aktuelne situacije izmešu Rusije i Ukrajine, te ponovo iskoristila priliku da uvredi Koraćevu.

Foto: Printskrin/Jutjub/Zadruga Official

 

- Za ljude koji se ne bave politikom, ako želite da ih obevestite da je rat između Rusije i Ukrajine počeo, predlažem sledeći tekst: "Dok Maja Marinković "kopira" nižerazredne starlete i sezonske beračice malina, Rusija je bacila bombu na Ukrajinu". Ništa lično, samo predlog. - poručila je Maja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".