- Neću da vadim snimke, trešće se kavez mnogima. Tanju ću da počnem da branim, toliko sam je sahrnanila ove nedelje, moram da počnem da je branim. Bolje da si se uhvatila za dalekovod, nego za mene, sad moram da te spržim. Ona ima dobre pesme, nisam ja kriva što ona mene ne razume. Glupa je kao noć, ja joj činim marketing, moram da počnem da je branim - rekla je Jovana i dodala:

- Ona je uspela u muzici, uspela je da ima nove pesme. Ona je jedna od retkih koja je uspela. Znam sve njene pesme. Ja nju branim kad je u pitanju muzika. Kada neko pecka ja sam nemilosrdna. Ja se uvek branim, i od muškaraca i od žena - zaključila je Jovana.

Foto: Jutjub printskrin/AmiG Show

 

 

Podsetimo, Jovana je prva u javnosti govorila o vezi Tanje Savić i političara Draška Stanivukovića, a posle toga jedna o drugoj su govorile sve najlepše.

Međutim, posle zajedničkog gostovanja u emisiji "Amidži šou" došlo je do neprijatne situacije kada je Tanja Savić napustila studio dok je Jeremićeva pričala, a pevačica i voditeljka od tada nisu više u dobrim odnosima.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".