Švedska će igrati protiv Češke, a pobednik tog meča će za plasman u Katar igrati protiv Poljske koja je zbog izbacivanja Rusije prošla direktno u finale.

- Teško je govoriti u ratu, jako je teško. Svoju poruku prenosim kroz fudbal. Igraćemo fudbal i probaćemo na taj način da širimo energiju i ljubav. Tragično je ovo što se danas događa, ne bi uopšte smelo. Trebali bismo da rešavamo stvari na normalan način u 2022. godini, a ne da prolazimo kroz ratove u kojima ljudi moraju da pate zbog stvari zbog kojih ne bi trebalo. Upravo smo prošli pandemiju, izašli iz nje i počeo je rat - rekao je Ibrahimović.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Golgeter Milana zatim je dodao:

- Želim da budem pozitivan, da delim ljubav i imam mir. Mir i ljubav. To je ono za šta se zalažem i nadam se da će doći što pre. Da budem iskren, gasim TV i ne pratim medije. Rečeno mi je, priča se o tim dešavanjima, ali ne pratim. Nadam se da će se stvari rešiti, ali izbegavam da pratim. Ja sam protiv svega i protiv rata, teško je, ali fokusiram se na neke druge stvari - priznao je 40-godišnji napadač.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".