Na Fejsbuku je podelila trik koji je pronašla na TikToku u kojem je pokazala kako ona čisti svoje zagorele tiganje pomoću nekoliko sastojaka koje sigurno već imate u svom kuhinjskom ormariću, piše britanski Miror.

Podelila je fotografije pre i posle, pokazujući svoj tiganj koji je bio smeđ i zagoreo odozdo, a kasnije posta srebr, kao nov.

Trik počinje posipanjem soli na dno posude. Zatim se dodaje soda bikarbona i deterdžent za pranje sudova. Sve zajedno se lagano izriba i pomeša, a zatim pokrije papirnatim ubrusom, prelije alkoholnim sirćetom i ostavi da odstoji pet minuta.

Foto: Profimedia

 

 

- Za neke od mojih sudova trebalo je više ribanja jer su imali četiri godine nakupljene prljavštine na sebi, ali trik je stvarno jednostavan. I da, postoje proizvodi za čišćenje koji mogu da učine isto, ali ovo je upotreba prirodnih proizvoda. Srećno čišćenje svima - napisala je u objavi.

Mnogi su ostali oduševljeni rezultatima ovog trika i brzo napisali u komentarima kako jedva čekaju da ga isprobaju na svom posuđu.

- Videla sam ga još pre, ali uvek sam se pitala da li funkcioniše. Hvala ti na ovome - samo je jedan od brojnih komentara.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".