Tot je hospitalizovan u noći između četvrtka i petka primljen u Hitnu pomoć u Skoplju nakon što je bio j u jednom noćnom klubu.

Preminuo je sutradan u prepodnevnim časovima, a prvobitne informacije ukazivale su da je nastradao od posledica udaraca koje je zadobio u tuči, da bi se nakon toga pojavila informacija da nije došlo do fizičkog sukoba, te da je život izgubio zbog srčanog udara.

NJegov rođeni brat je potvrdio kasniju verziju, međutim, makedonski mediji ponovo su se vratili na prvu, pozivajući se na čvrste dokaze.

Kako prenosi makedonska televizija Telma, u pitanju je nasilna smrt, potvrđena u izveštaju lekara sudske medicine prilikom obdukcije, a kobno je bilo oštećenje mozga prouzrokovano udarcem u glavu.

Zvaničnu potvrdu pomenuti mediji dobio je od skopskog tužilaštva, a otvaranje predmeta očekuje se kada dokumentacija bude bila potpuna.

Foto: Printskrin/ Fejsbuk

 

 

Osumnjičene su tri osobe, dve su već uhapšene, dok je treća u bekstvu. Dostavljen je i snimak na kom se vidi da su Tot i ostali učesnici tuče bili u istom društvu u noćnom klubu.

Istraga će pokazati da li je reč o ubistvu ili o nasilju sa smrtnom posledicom.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".