On je u intervjuu za čileanski portal "La Tersera" oglasio povodom stare teme i toga što je Novak rešio da ostane nevakcinisan protiv korona virusa.

- To je glupo, odustaće od trke i neće biti najbolji u istoriji zbog vakcine. I ja sam u početku mislio da ne uzmem, ali počela su putovanja i morao sam da je primim. Ne znam koji je razlog, ali ako pokušavaš da budeš najbolji u istoriji i odustaješ od trke zbog neke vakcine, mora da si kralj gluposti. U početku sam mislio da je to iz straha, ali sada mislim da je to previše arogantno", kaže Rios.

Čileanac se u intervjuu dotakao i drugih tema, ćerke koja igra tenis, ali i nekih drugih igrača. Nije mu prošao nezapaženo uspon Karlosa Alkarasa.

- Gledao sam ga u meču sa Nadalom u Indijan Velsu. Trebalo je da pobedi, ali Nadal je pobedio jer je Nadal. U početku me je podsećao na Fernanda Gonzalesa, da udara bukvalno slično. Sada je počeo da igra dobro i nema šanse da se zaustavi. On je poput Nadala, igra snažno, ima dobru fiziku, trenira ga Ferero. Veoma je dobar, ali ne verujem da će tako brzo do grend slema", poručio je Rios.

(Novosti)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".