Legija i Maja Luković upoznali su se u Erdutu 1992. godine, a venčali su se dve godine kasnije. Kumovi su im bili Željko Ražnatović Arkan i prijateljica.

Foto: Aleksandar Stojanović

 

- Milorada sam upoznala u Erdutu 1992. godine, kada sam kao novinar kanadske televizije došla da izveštavam o događajima u Jugoslaviji. LJubav između nas je naprosto buknula. Bilo je to ljubavno ludilo, svi su znali koliko se Milorad i ja volimo. Venčali smo se 1994. Kumovi su bili moja prijateljica Sandra i Željko Ražnatović Arkan - izjavila je Maja Luković 2004. godine.

Neobično je da da je Ulemek po venčanju odmah uzeo Majino prezime Luković, koje je vratio posle razvoda sa njom.

U sedmom mesecu trudnoće, Legija joj je rekao da ode u Kanadu, pa je tako ćerku rodila u Torontu, 1988. godine:

- Kad je Nikolija rođena, krajem 1998, zvao me je po pet puta dnevno i govorio: "LJubavi, ljubavi, kako ste mi?". Međutim, dve nedelje posle ćerkinog rođenja poručio mi je da ne želi više da ima porodicu. Žao mi je što je dobar čovek Milorad Luković postao loš čovek Milorad Luković. Takvog, dobrog Milorada ja ću uvek voleti, ali tog Legiju uopšte ne poznajem -  rekla je u jednom intervjuu Maja. Međutim, ono što je neobično jeste da je Ulemek po venčanju odmah uzeo Majino prezime Luković, koje je vratio posle razvoda sa njom.

Foto: Arhiva Novosti

 

Mediji su pisali da Maja Luković u Torontu ima razvijen porodični biznis. Otkako se ne bavi novinarstvom, posvetila se tržištu nekretnina i u Kanadi ima otvorenu agenciju.

(Mondo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".