Naime, ovaj influenser je odsekao uši kako bi proslavio činjenicu da mu iste više neće služiti za nošenje zaštitne maske koja je proteklih nekoliko godina širom sveta postala jedna od najkorićenijih predmeta u svakodnevnoj upotrebi.

 

Iako zvuči bizarno, ovakav potez Brazilca ne čudi previše, ako se zna da mu to nikako nije prvi radikalan poduhvat na telu. NJegovo telo već krase brojne tetovaže i pirsinzi, a pored toga je i operisao nos i zube, te mu sada unutrašnji deo usta podseća na čeljust ajkule.

 

Novu korekciju na svom telu LJudska Sotona je podelio sa pratiocima na svom Instagram profilu. Uz objavu na kojoj se nalaze maska i odsečene uši stoji opis: "Ako mi već jedno ne treba, onda se mogu rešiti i drugog."

NJegov Instagram profil broji nešto manje od 135 hiljada pratilaca koji sa nestrpljenjem čekaju neku novu transformaciju ovog čoveka.

Prado često komunicirana sa njima u komentarima i odgovara na većinu postavljenih pitanja. Istakao je da nema bolove i da je tokom trajanja operacije bio pod anestezijom. Takođe, rekao je da mu nošenje naočara neće predstavljati problem jer ih je i do sad pridržavao nosem.

Ono što je verovatno najviše zanimalo pratioce, bilo je kako će sada da čuje. Prado je na to pitanje odgovorio da i dalje dobro čuje i da nema problem sa sluhom.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".