Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom u smeru ka Beogradu.

Na Obilaznici oko Beograda, na deonici petlja Orlovača - petlja Ostružnica, u smeru ka Ostružnici 26. aprila od 12 do 12.30 časova-radovi na defektaži oštećenog hidranta u tunelu Lipak. Doći će do zatvaranja preticajne saobraćajne trake unutar leve cevi. Saobraćaj će se odvijati desnom saobraćajnom trakom leve cevi.

Na auto-putu E-763, tunel Šarani, smer ka Čačku , 26. aprila od 9 do 17 časova radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje.

Radovi će se izvoditi u jednoj traci kroz desnu cev tunela Šarani i doći će do par povremenih obustava saobraćaja u trajanju do 10 minuta istovremeno kroz obe tunelske cevi. Saobraćaj će se kroz desnu cev tunela Šarani, u smeru ka Čačku, odvijati jednom trakom.

Deonica Progorelica - Bogutovac od 7 do 16 časova- radovi na sanaciji klizišta „Progorelica“ uz naizmenično propuštanje vozila regulisano semaforskom signalizacijom.

Deonica Pakovraće (Markovica) - Kratovska Stena, smer Požega - Čačak 26.04.2022. godine od 8:30 do 17:30 časova- radovi na ugradnji putno meteorološke stanice uz naizmenično propuštanje.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.15 časova, nema zadržavanja vozila na graničnim prelazima u Republici Srbiji.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".