Milica se pojavljuje od druge sezone ove serije u ulozi portparolke policije, koja vodi pres konferencije i pomaže Marjanoviću (Tihomir Stanić) u komunikaciji sa novinarima. Sigurno ste je odmerili, ali verovatno niste prepoznali najmlađu ćerku našeg poznatog glumačkog para - Mihajla Miše Janketića i Svjetlane Knežević.

 

 

Miša Janketić je decenijama bio u ljubavi sa balerinom i glumicom Svjetlanom Knežević, s kojom ima čak četvoro dece - Radomira, Marka, Ivu i Milicu.

Jedino Radomir nije krenuo stopama svojih roditelja. Iva Janketić je balerina (inače, udata je za proslavljenog srpskog vaterpolistu Aleksandra Ćirića), a Marko i Milica plove glumačkim vodama.

 

 

- Odrasla sam u pozorištu, ali tek kada sam počela da razmišljam o izboru fakulteta u trećoj godini gimnazije, odlučila sam da se raspitam šta je sve potrebno za upis na glumu. Videla sam da su u omladinskom pozorištu Dadov u toku audicije i odlučila da probam. Za godinu dana igrala sam u nekoliko predstava i shvatila da je to ono što hoću, pa sam sledeće godine iz prvog puta upisala FDU. Želela sam da me tata sprema za prijemni, ali on me je čuo samo jednom. Priznajem da sam imala tri puta veću tremu nego kada sam otišla na FDU i sve što mi je rekao bile su dve rečenice: Sine, bitno je da to budeš ti. I važno je da imaš dobro izgovorenu misao. Kada sam dobro shvatila šta to znači, uspela sam da ostvarim ono što sam naumila – otkrila je Milica u jednom intervjuu.

 

 

Pored “Ubica moga oca”, Milicu smo gledali i u filmu “Santa Maria Della Salute”, kao i serijama “Urgentni centar” I “Državni službenik”.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".