Više projekata

- Pit razvija nekoliko projekata. U Beogradu bi trebalo da radi krajem ove ili početkom naredne godine. Srbija je sada veoma atraktivna zemlja za sve u filmskom biznisu jer je naša država obezbedila razne olakšice - kaže sagovornik Kurira, koji je želeo da ostane anoniman.

Zajedno sa DŽonijem Depom i Danijel Krejg ima vrlo lepe utiske o Srbiji i radu. 

Foto: Profimedia

 

Holivudski glumac je gostovao u Srbiji, a i međunarodnu karijeru započeo je u filmu "Tamna strana sunca" reditelja Božidara Bote Nikolića 1987. Bred Pita je reditelj izabrao jedinog od  400 kandidata na kastingu u američkoj kompaniji "Metro Goldvin Majer". Nepokretnu majku Breda Pita u filmu je tumačila Milena Dravić, a Gorica Popović je bila njihova kućna pomoćnica. Niko od njih nije ni slutio da će on jednog dana biti ono što danas jeste, najpopularnija glumačka zvezda. 

Foto: Profimedia

 

Osim ovog projekta, glumca za našu državu vežu i prijateljstva sa mnogim glumcima, o čemu je nedavno za TV ekran govorio i Miloš Timotijević, koji je igrao u filmu njegove tadašnje supruge Anđeline DŽoli "U zemlji krvi i meda".

Slikanje

- Sreli smo se na nekoj žurki povodom premijere u NJujorku. Sedeli smo i pričali, kada sam ga pitao da se slikamo. Ispostavilo se da nisam nešto ni najbolje ispao (smeh). Ali nema veze. Pričali smo o Boti i delfinu Joci. Veoma se rastužio kada sam mu rekao da ga je neko otrovao, a onda mi je ispričao da mu je Joca spasao život tada u Boki na snimanju filma. Dok je ronio, udario ga je u glavu, pa je brzo izronio, a onda je Bred shvatio da je pored njih prošla ajkula i da je delfin samo hteo da ga spase. Stekao sam utisak da je čovek na mestu, zato je i velika zvezda - ispričao je Timotijević.

Foto: V. Danilov

 

Nastavlja se snimanje "Južnog vetra": u Srbiju dolazi i Majkl Medsen

Za manje od mesec dana počinje snimanje druge sezone popularne serije reditelja Miloša Avramovića "Južni vetar", koja će biti puna glumačkih iznenađenja. Neka imena su već poznata pripadnik poznate holivudske porodice Vilijama Boldvina i  poput poznatog "lošeg momka" Majkla Medsena. Nove epizode najviše će se snimati u Srbiji, kao i na lokacijama u Bosni, Hrvatskoj, Italiji i Rusiji. Avramović je najavio učešće i DŽonija Depa, ali u trećem delu filmske priče.

Stara ekipa snimljenih delova ''Južnog vetra'' spremna je za nove avanture.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".