Najpoznatija glumica na svetu Merilin Monro bila je jedna od poželjnijih žena na svetu, a njen ljubavni život privlačio je dosta pažnje javnosti. Bila je sklona skandalima ali isto tako i neprikosnoven talenat.

Foto: Arhiv Novosti

 

Neviđeni skandal dogodio se kada je uplovila u romansu sa oženjenim DŽonom Kenedijem, a o njihovoj aferi ni danas ne prestaje da se priča. Dok svako ima svoju teoriju ono što je sigurno je to da samo njih dvoje znaju šta je prava istina.

Tvrdnju ginekologa poznate glumice Merilin Monro koji je pre mnogo godina rekao da je Merlinka nakon dva pobačaja u junu 1961. godine rodila ćerku moglo bi da potvrdi postojanje Gladis Bejker Moris.

Foto: Fejsbuk printskrin/Gladys Baker Morris

 

Naime, Gledis je pokrenula sudski postupak nakon što joj je majka Meredit Bejker, inače Merilinkina dalja rođaka, na samrti 2014. godine rekla kako je usvojena i da je ona zapravo plod zabranjene ljubavi između glumice i Kenedija.

"Rekla mi je da se Merilin plašila da će je braća Kenedi ubiti i nju i dete ako saznaju za trudnoću, tako da se porodila u tajnosti i ubrzo me nakon rođenja sakrila kod nje", otkrila je Gladis.

Nakon što je pronašla dokumenta da je zaista usvojena Gladis je privela kraju postupak dokazivanja rodbinskih veza sa jednim od najintrigantnijih parova u istoriji.

Ako DNK analize pokažu da je zaista njihova ćerka, procenjuje se da će dobiti 100 miliona dolara.

Foto: Profimedia

 

Naime, na toliko se trenutno procenjuje bogatstvo čuvene glumice, a ovo se svake godine povećava.