Iskaz je najpre davao proslavljeni pevač iz Mrčajevaca. On je u sudnici bio od jutros od 9 časova i 30 minuta, a sud je napustio oko 15 i 30.

NJegov advokat zabranio mu je da daje izjave za medije, a jedino što je zastupnik Miroslava Ilića imao da poruči novinarima je da je pevač zdravstveno dobro. Miroslav je u znak potvrde podigao palac i nastavio.

Advokat Mirjane Antonović obavestio je sve da ne mogu da iznose detalje sa suđenja:

- Svi detalji sa suđenja se ne mogu iznositi. Suđenje još nije završeno tako da ne može da pričamo o tome - rekao je Mirjanin advokat.

Foto: ATA images

 

 

- Mirjana, kako ste se osećali kada ste videli Miroslava posle toliko vremena? - pitali su Antonovićevu novinari.

Ona nije rekla ništa, ali je kroz šalu pokazala da su joj se tresle ruke kao da je "uplašena" i dodala da su ona i Miroslav jedno drugome dobacili nešto.

Nakon toga je Lepa Brena je dala izjavu.

Foto: ATA images

 

- Ja komuniciram sa svima, ja nikakav nemam problem, ni sa Miroslavom. Komunicirali smo preko sudije, striktno nam je rečeno da je suđenje zatvoreno za javnost. Daj Bože da se sve ovo brzo završi. Nadam se da ćemo mi doći u taj 21. vek kada će se preko DNK analize utvrditi ko je kome majka i otac, a ko ne - rekla je Brena.

Podsetimo, Antonovićeva, s kojom je Miroslav Ilić bio pre 30 godina u vezi dok je bio u braku, na sudu je sa pevačem kako bi dokazala da je Miroslav otac otac njenog sina.

Mirjana je stigla u pratnji advokata nasmejana, raspoložena. Kao i uvek, bila je doterana u beloj košulji sa kratkom bundom. U Palatu pravde je stigla i Lepa Brena, koja je velika podrška Mirjani.