Američki glumac, DŽej Elis, domaćoj javnosti je, možda, najpoznatiji po tome što je u braku sa srpskom manekenkom i glumicom Ninom Seničar, ali i po novom akcionom filmu “Top Gun: Maverick” u glavnoj ulozi sa Tom Kruzom.

Portal Dirt.com ovih dana piše kako je Amerikanac pazario prelepu kalifornijsku vilu, vrednu 4,5 miliona dolara, smeštenu u zajednici Spaulding Square, u Los Anđelesu. Elis je kupio renovirani dom u američkom stilu Foursquare, u holivudskom istorijskom naselju, a dogovor o kupovini postignut je van tržišta.

Foto: Profimedia

 

Ova vila je prvobitno izgrađena 1919. godine, ali je “renovirana i vraćena u savršenstvo evropskog hotela sa pet zvezdica” prema opisu sa liste - ova rezidencija ima tri spavaće sobe i jednak broj kupatila, raspoređenih na dva sprata. Fasada je obložena drvetom, ispred kuće je bazen, kao i bračni krevet na tremu. Posebno je zanimljiv bioskop na otvorenom, i to što je kuća “ušuškana” među zelenilom i visokom živom ogradom. Na glavnom nivou su formalna dnevna soba i trpezarija, kao i kuhinja u kojoj dominira mermer, sa ostrvom za jelo i vrhunskim nerđajućim uređajima; tu je i soba za bilijar, dok su sve tri spavaće sobe na spratu. Kuća takođe potpada pod Milsov zakon, što znači da vlasnici kuća mogu dobiti smanjeni porez na imovinu u zamenu za restauraciju i očuvanje istorijskih struktura.

Inače, DŽej Elis i Nina Seničar su zajedno od 2015. godine, a 2019. godine dobili su ćerku Noru Grejs. Ona je ranije rekla da ne želi da ostane na jednom detetu, jer je odrasla uz brata.

- Trenutno sam fokusirana na posao, ali definitivno razmišljam o tome. Ivo Andrić je davno rekao nešto sa čime se, što sam starija, sve vise poistovećujem: “Nikada više ne planiram, ja samo živim ovaj život. Ponekad kako kako želim, ponekad kako moram”- rekla je Nina ranije za magazin i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)


- U poslednjih nekoliko godina i zbog pandemije smo imali neke druge prioritete, ali sada kada se sve, nadam se, smiruje, počećemo da razmišljamo ponovo o tome.

Bonus video:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".