- Osećam se znatno bolje nego pre mesec dana, a da ne govorim o tome kako je bilo neposredno posle udesa. Važno je da su prognoze za dalji oporavak optimistične i da bi trebalo da prođem bez nekih trajnijih posledica - rekao je LJajić na pitanje kako se sada oseća. 

- Lekari kažu da sam se brže oporavio nego što je to uobičajeno za ovakav vid povreda. Recimo, prvog dana terapija u Novopazarskoj banji nisam mogao ni ruku da ispružim u bazenu a kamoli da plivam, a dvadesetog dana sam već skoro normalno plivao. Svestan sam da će do punog oporavka trebati još vremena, ali sam na to i fizički i psihički spreman.

Foto: Tanjug

 

 

LJajić je otkrio i da li je u kontaktu sa porodicom pokojnog Gogića.

- Čim sam se vratio u Beograd posle banjskog lečenja, otišao sam sa suprugom Branka Gogića na groblje, s obzirom na to da nisam mogao da dođem ni na sahranu, ni na četrdesetodnevni pomen, tako da sam sve preživljavao ispočetka, a naročito kada sam sutradan otišao i na mesto nesreće. Takođe sam video i čoveka koji nas je prvi zatekao i pozvao policiju i hitnu pomoć. Imao sam potrebu da se Bojanu Jaćimoviću lično zahvalim, s obzirom na to da je bio jedan od retkih koji je zaustavio auto i pokušao da nam pomogne. Ne bih da zvučim patetično, ali kako vreme odmiče, sve više vidim koliko je Brankova smrt gubitak, pre svega za njegovu porodicu, za mene lično, stranku i njegove prijatelje. To je jedini čovek koga sam poznavao a da nije imao neprijatelje.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".