Ana i Ilija su svadbenu proslavu pravili u jednom luksuznom restoranu, a među zvanicama bio je i Anin i Miličin brat Milan koji je 2016. godine bio uhapšen jer je kod sebe posedovao drogu. 

Ilija je zaprosio Anu prošle godine u Monpeljeu u Francuskoj gde oboje nastupaju za lokalne klubove. 

Ana je blistala u venčanici, a zajedno je sa svojim izabranikom uživala uz pesmu Saše Matića ''Anđeo čuvar'' koji je pesmu ispunio mladencima želju. U istom momentu na proslavi je pušten vatromet.

Foto: Printskrin/Instagram/stefanovamama13

 

- Ana i njen suprug Ilija nisu hteli da štede kada je u pitanju venčanje. Vodili su računa o svemu. Kako o dekoraciji, tako i o hrani, mestu gde će svadba biti organizovana, ali i o muzici. Kada se sve to skupi, svadba je koštala oko 20.000 evra. Možda i više ako se uzme u obizir i muzika koja se dodatno plaćala. Ali ambijent gde se svadba održala je sve ostavio bez daha - kaže za “Blic” dobro obavešten izvor.

Prema rečima našeg izvora, svi su uživali u svadbi koja je trajala do kasno u noć.

Foto: Instagram printskrin/ stefanovamama13

 

- Baš je bilo romantično. Ana je blistala. Nije skidala osmeh. Najveselija je bila Milica. Ona sve vreme skakala, pevala, penjala se na stolicu... Igrala je sa rođacima, svi su je snimali - naveo je izvor.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".