Nedugo nakon što je Vidoje Ristović ispraćen na večni počinak, Nikolina je ušla u žestoki sukob sa svekrom Mišom Grofom, kojeg je optužila da njoj i njenoj ćerki uskraćuje nasledstvo, a njihov javni rat ne jenjava.

Foto: ATA images

 

Sada je Miša Grof otkrio nepoznate detalje iz bračnog života Pišekove i Ristovića, a potom snaju optužio za smrt svog sina.

- Nikolina je ubila mog sina! Ona je izvoljevala kuće, putovanja, bazene, lokale, firme... Trošila je nenormalne količine novca. Vidoje je školovao njenu ćerku iz prvog braka u Londonu i finansirao joj švalere. Ne znam kakvu imovinu ona hoće, Vidoje jeste bio imućan, ali to je moj novac. Mora biti svesna da njoj ne dam ništa, a ako krenem da iznosim sve što znam o njoj, biće uhapšena - oštar je na samom početku razgovora bio Miša, koji je potom otkrio šokantne detalje Vidojevog braka sa voditeljkom.

Foto: Instagram printskrin/nikolina_pisek

 

- Nikolina je sa Vidojem bila samo zbog novca, njih dvoje više od dve godine nisu spavali zajedno. On bi došao u Zagreb, doneo joj novac koji je tražila, i onda otišao u hotel da spava. Ta žena je bila nezasita, tražila je stan u Londonu, njeni psi su išli na manikire, neprekidno je pokretala neke biznise, proputovali su pola sveta zajedno. Kada više nije znala šta će sa novcem, bacala ga je na gluposti, tokom braka mu je potrošila milione evra. Sinu nikada nisam rekao ni reč, želeo sam samo da on bude srećan, iako sam bio svestan svega. Međutim, ja njenom krivicom više nemam dete, i ne želim da ćutim - rekao nam je ožalošćeni otac, pa objasnio zbog čega krivca za Vidojevu smrt vidi u Nikolini.

Foto: Printskrin/Instagram/vidojeristovic

 

- Tvrdim da mi je ta žena ubila dete, isključivo zbog njenih hirova je on umro u 43. godini života. Imam dokaze za sve što pričam. Otkako je upoznao Nikolinu, Vidoje je vodio dnevnike. Pet ogromnih dnevnika je u mom vlasništvu, stoje zaključani u sefu, a ona očajnički pokušava da dođe do njih. Traži mi da joj dam sve Vidojeve spise, telefone kao i jedan njen planer koji je kod mene. Tu piše sa kim se, kada i gde nalazila. Možete pretpostaviti da, naravno, Vidoja u tim planovima nema. Od toga može ozbiljna knjiga da se napravi, ali ne planiram da još uvek objavim te dokaze. Moj sin se nije ni ohladio, suviše je rano - zaključio je Miša Grof.

Podsetimo, Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek, preminuo je pre dva meseca iznenada u 43. godini života, a okolnosti pod kojima je istoričar umetnosti umro i dalje su pod velom tajne.

BONUS GALERIJA: Iz doma Dafine Milanović, vlasnice propale Dafiment banke

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".