Sukob Ane Ivanović i Novaka Đokovića već godinama je tema domaćih medija. Naime, nekada najbolji prijatelji odavno su svoj odnos sveli na minimum, a šta se među njima zapravo dogodilo, sve vreme je tema šuškanja i pretpostavki, dok se njih dvoje tim povodom nikada nisu javno oglasili.

Podsetimo Ana Ivanović nije prisustvovala venčanju Novaka Đokovića i Jelene Đoković, dok se takođe ni sam Novak nije pojavio kada je teniserka izgovorila sudbonosno "da" Bastijanu Švajnštajgeru.

Ana je na Vimbldonu sa svojim mužem i slike sa turnira podelila je na društvenoj mreži Instagram. Međutim, ona se nije pojavila na meču svog prijatelja Novaka Đokovića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Ana je međutim o Novaku govorila sve najlepeše:

‒ Zajedno smo odrasli u Srbiji, otprilike u isto vreme počeli smo da treniramo tenis. Imali smo desetak godina i nastupali na malim turnirima u našoj zemlji... Kasnije smo postali vrlo bliski prijatelji. S godinama on je imao svoj put, a ja svoj. Ono što je Novak postigao zaista je neverovatno. Vreme je na njegovoj strani i sigurna sam da bi mogao da završi karijeru sa najviše osvojenih gren slem titula, rekla je Ana u intervjuu za "Eurosport".

- On je ikona u Srbiji, sjajna osoba. Veoma je harizmatičan, zadivljujuće je kako uspeva da ostane miran i pribran tokom meča. U teškim i odlučujućim momentima u stanju je da odigra najbolje, to je zaista nešto posebno, govorila je pre samo nekoliko meseci, da bi ovim postupkom zapitala mnoge šta se zapravo desilo.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Ane Ivanović 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".