Poznata voditeljka Branka Nevisić prvi put se pred malim ekranima pojavila na BK televiziji pre 18 godina. 

Foto: V. Danilov

 

Nakon toga njena karijera je išla uzlaznom putanjom, a bila je i deo mnogih projekata van malih ekrana. Tokom karijere je prelazila sa televizije na televiziju, a danas je u javnosti retko viđamo. 

Mnogi ljudi koji su voleli da je gledaju često se pitaju kako sada izgleda lepa voditeljka i kakav život vodi. 

Branka se pre sedam godina u Veneciji udala za biznismena Branislava Grujića, a venčanje je bilo kao iz bajke, bar tako tvrde oni koji su bili gosti ovog slavlja.

Branki je to bio prvi brak, dok je on pre Branke već dva puta bio oženjen. 

Foto: V. Danilov

 

Pre Branislava, voditeljka je bila u nevenčanoj zajednici sa Momčilom Lavrnićem, sadašnjim mužem pevačice Ane Stanić, sa kojim je 2001. godine dobila sina Luku. I Branislav iz prethodnog braka takođe ima sina.

Brankin suprug je predsednik jedne građevinske kompanije iz Ženeve, koja posluje i u Srbiji, Rusiji, Švajcarskoj, Italiji i Belgiji. Pored toga, među vlasnicima je još pet preduzeća.

Nakon što se udala za Grujića voditeljka se više ne predstavlja pod devojačkim prezimenom Nevistić, već je uzela prezime svog supruga.

Foto: N. Paraušić

 

Branka povremeno na svom Instagram profilu postavlja fotografije na kojima se može videti da ona i njen partner uživaju u ljubavi i skladnom braku, ali i da često putuju.


Osim fotografija sa suprugom tu su i fotografije sa njenim prijateljicama, pa se može reći da iako je nema na malim ekranima Branka živi jedan bogat društveni život.

 

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".