Vendi i Draško našli su se na svadbi Vendine sestre. Vendi je objasnila da je ona tetka gradonačelniku Banja Luke, potom je objavila fotografiju sa njim. Viđaju se povremeno, kada ona ode za Banja Luku ili on dođe u Srbiju. Takođe se osvrtula na vezu političara i pevačice Tanje Savić. 

Vendi je u opisu fotografije stavila: Na svadbi kod najbliže rodbine, sa mojim rođakom Draškom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vendi (@vesnavukelic)

 

- Tako je, dobro ste videli. Draško i ja smo bliski rođaci, ponosna sam na to, na svoje poreklo i na svoje rođake uopšte. Moj pradeda i Draškov pradeda su rođena braća, odnosno moj otac i Draškova baba su brat i sestra od strica, tako da sam ja Drašku tetka. Pa, zato sam ja i rekla da Tanja Savić nije u vezi s Draškom, onda kad je bila ta afera. Znala sam da je to nemoguće jer je on moj rođak i ne bi pao na tako niske grane - objasnila je Vendi i dodala da su fotografije sa Draškom Stanivukovićem koje je objavila na mrežama nastale pre nekoliko dana.

-Bili smo na svadbi svi zajedno. Moja sestra Mirjana, koja živi u Australiji, pravila je svadbu, a Draško je kao gradonačelnik venčao nju i njenog supruga. Zaista je bilo prelepo - kaže pevačica za "Kurir".

BONUS GALERIJA: Ćerka Nede Ukraden - Jelena Bilbija Minović, lepa, uspešna, majka troje dece

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".