Tokom ratnih godina, Dvornik, rodom iz Splita, nije dolazio u Beograd, u kojem je imao brojne prijatelje i vernu publiku, ali je početkom dvehiljaditih, kada su se ratne tenzije smirili ponovo počeo da gostuje u Srpskoj prestonici.

Tim povodom, 2001. godine dao je intervju za "TV Novosti", a kao glavna tema nametnula se upravo priča o odnosima između Srba i Hrvata.

Foto: TV Novosti

 

 

Tokom razgovora, novinarka je podsetila Dvornika da se svojevremeno potukao sa svojim prijateljem i kolegom Oliverom Mandićem, i pitala ga da li je do toga došlo zbog nacionalizma ili pod dejstvom alkohola.

- Bilo je tu svega sem nacionalizma. Zapravo, bilo je to čisto prijateljski. Oliver mi je onako usput lupio "trisku" (šamar - prim.aut.), ali se sve odmah sredilo - odgovorio je Dvonik i dodao:

Foto: Arhiva Novosti

 

- Ma ja sam u Beogradu toliko toga dobrog doživeo, više sam bio tu nego kod kuće. Maltene sam živeo kod Olivera i Viktorije. Sećam se, jedne nove godine, tokom iste večeri putovao sam od lokala u Beogradu do diskoteke u Novom Sadu. Sada nastupam samo na jednom mestu, ali to je tek proba.

BONUS GALERIJA: Dino Dvornik - retrospektiva karijere

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".