Svetski astrolozi kažu da raspored planeta u nečijoj natalnoj karti može da ukaže na to da li je neka osoba zaista mudra ili se folira

Foto: Profimedia

 

 

BLIZANCI

Blizanci vole da izražavaju svoja mišljenja i stavove, pa to čine i kad ne bi trebalo. Ne razmisle pre nego što nešto kažu iako koriste mudre reči i izraze.

RAK

Rakovi imaju potrebu da pokazuju koliko su pametni, pa rado ulaze u rasprave kako bi pokazali svoje intelektualne sposobnosti. Ponekad mogu biti dosta pametni i oštroumni.

LAV

Lavovi vole da budu u centru pažnje, uvek traže načine kako bi bili popularni, a ljudi vole da budu okruženi mudrim osobama koje dele pametne savete.

STRELAC

Strelčevi uvek pokušavaju da se uklope u društvo. Žele da ih drugi čuju, shvataju ozbiljno i da budu važni u društvu, pa se pretvaraju da su vrlo mudri kako bi drugi s njima što više razgovarali.

VODOLIJA

Vodolije stalno traže podršku drugih i smatraju da to jedino mogu da postignu ako se pretvaraju da su nešto što nisu. Koristiće stručne izraze za koje ni ne znaju šta znače samo da bi ispali pametni u društvu.

BONUS VIDEO:

NAPRAVITE LEŽERNE PLETENICE: Idealna frizura za letnje dane

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".