Bik

Vaša posesivnost potiče od vaše potrebe da se osećate bezbedno, tako da kada je u pitanju partner, možete biti izuzetno teritorijalni. Nije teško zamisliti da ste kao dete često govorili: „To je moje“. Očekujete apsolutnu lojalnost i vernost od partnera, jer ste skloni da ih vidite kao nešto što samo vama pripada.

Pored partnerskih odnosa Bik priželjkuje stvari koje su lepe i luksuzne, i često nerado dozvoljavaju drugim ljudima da ih pozajmljuju ili dodiruju.

Foto: Profimedia

 

Škorpija

Imate sumnjičavu i ljubomornu prirodu jer se plašite da ćete biti napušteni i izdani, stoga volite da svog partnera držite pod kontrolom. Možda osećate da ih vaša posesivnost emocionalno guši, ali vi to ne radite da biste im naškodili, već samo da biste se osećali bolje.

Pomalo je vaše ponašanje kontradiktorno jer cenite nezavisnost, i to je nešto što vas privlači, a opet, namerno pokušavate da je oduzmete svom partneru kada vaša posesivnost bukne.

Foto: Profimedia

 

Rak

Rakovi su takođe jedan od posesivnih znakova Zodijaka, jer se tako čvrsto drže za ljude u svom životu i ne dozvoljavaju im da dišu. Morate osloboditi svoj stisak i shvatiti da vas neće napustiti. Ako to urade, videćete da je tako bilo najbolje.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".