U stravičnom zločinu koji se juče dogodio na Cetinju, kada je Vuk Borilović (34) otvorio vatru na sugrađane, ubijeno je 11 osoba, među kojima je i dvoje dece.

Nakon što je ubio tročlanu porodicu Martinović među kojima dvoje dece od 11 i osam godina i njihovu majku, Vuk Borilović, otac troje dece upao je u kuću komšija Drecuna.

Foto: Privatna arhiva

 

 

Odmah je ubio Danijelu i Dimitrija Drecuna, a na pragu kuće i njihovog sina Rajka (56).

Foto: Privatna arhiva

 

Teško je ranio unuka i sinovca nesrećnih ljudi Aleksandra Drecuna (32). Rajko je ubijen kada je potrčao ka roditeljskoj kući čuvši pucnjavu.

Foto: Privatna arhiva

 

Borilović nije poštedeo ujaka Gorana Đurišića (54), a onda je pobio komšije Milana Mitrovića (37) i Aleksandru (52) i Danijelu Radunović (51).

Foto: Privatna arhiva

 

Potom je ranio još četvoro komšija - Slavicu Zvicer, Filipa Đurkovića, Milevu Ramadanović i Darinku Čelebić, kao i policajca LJubišu Maksimovića koji je pokušavao da ga obuzda.

Foto: Privatna arhiva

 

Policija i dalje utvrđuje okolnosti da li je smrt nastupila kao posledica teškog ranjavanja ili naknadnog ispaljivanja metka jednog građanina, na zasad neutvrđen način.

Na Borilovića je osim policije pucao i Nenad Neno Kaluđerović. Kaluđeroviću, kome je ranije suđeno u Višem sudu u Podgorici zbog ubistva, ali je on ipak oslobođen optužbi. On je takođe hapšen jer je počinio krivično delo terorizma, pošto je bio deo grupe koja je pokušala da spreči ustoličenje mitropolita Joanikija.

(Novosti)

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".