Tanju Savić je proslavila pesma “Zlatnik” koju je snimila davne 2008. godine, a Popović je tokom jedne od Grandovih emisija otkrio da je ta pesma prvo bila ponuđena Lepoj Breni, ali je ona odbila i rekla da bi najbolje bilo da je Savićeva snimi.

Foto: ATA images

 

 

- “Zlatnik” kao tvoj najveći hit... Tu pesmu sam doneo Lepoj Breni i rekao sam “Breno, ovo je pesma za tebe”, ona je poslušala tu pesmu i rekla: “Sale, pesma je prelepa, ja bih tu pesmu dala Tanji Savić” - otkrio je Popović, a Tanja nije mogla da veruje, te se pevačici javno zahvalila.

Podsetimo, Popović je svojevremeno izjavio da je u Tanjinu karijeru najviše ulagao, verujući da će zahvaljujući svom glasu naslediti Svetlanu Cecu Ražnatović.

- Najviše smo očekivali od Tanje Savić. Ona je jedna vanserijska pevačica. Divna, lepa, mlada devojka koja se u “Zvezdama Granda” pojavila sa svojih 19 godina. Pevačica koja je sigurno mogla da nasledi Cecu Ražnatović i koja je na početku karijere imala prave hitove. Mi smo joj birali pesme i vodili njenu karijeru. Međutim, splet različitih okolnosti je doveo do toga da je jednostavno nema. Mislim tu je ona, ali nije to ta Tanja Savić za koju smo mislili da će biti stvarno vrhunska zvezda - objasnio je Saša Popović ranije za domaće medije.

BONUS GALERIJA: Lepa Brena - koncerti

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".