Srpski fudbaler i as Fulama Aleksandar Mitrović je zbog svojih fantastičnih igara jedna od glavnih tema britanskih medija. 

Mitrović je u prva tri kola nove sezone engleske Premijer lige postigao tri gola, i na taj način je svom klubu obezbedio četiri boda.

Nedavno su ostrvski mediji otrkili da je popularni Mitar razbio šoferšajbnu na automobilu svom saigralu Tomu Kerniju.

Foto: N.Skenderija

 

Srbin je bio strelac pobedonosnog gola u 90. minutu u poslednjoj pobedi protiv Brentforda (3:2), ali je bio u centru pažnje i zbog izjave o jednom događaju na treningu.

- Za mene je najvažnija stvar da poznajem igrače oko mene. Krila, bekovi, 'desetka', kako oni razmišljaju, da mogu da predvidim šta će da urade. Gledam ih, učim, gledam kako centriraju, vidim otprilike gde idu lopte, da bih sve predvideo. To je za mene najvažnije - rekao je Mitrović za emisiju "Soccer AM", a potom ga je novinar pitao o automobilu Toma Kernija.

- Da, udario sam loptu i ona je preletela ogradu i razbila mu šoferšajbnu na kolima... Bio sam tako srećan! Bio sam tako srećan da je to njegov automobil. Nisam platio, on je ionako malo škrt, mora malo više novca da troši. Jako sam uživao u tome - rekao je Mitrović sa osmehom na licu.

Posle ove emisije, oglasio se i pomenuti Tom Kerni koji je na svom Tviter profilu objavio sliku koju mu je Mitrović poslao. 

Naime, srpski fudbaler se slikao pored Kernijevog oštećenog automobila i poslao je na to na zajednički čet koji ima sa saigračima.

- Poslao je ovo u grupni čet. Izgleda da se oseća baš krivim, zar ne mislite? - napisao je Kerni.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".