Amerika bruji o njegovom nestvarnom rekordu, a veliku podršku Nikoli Jokiću i vetar u leđa daje mu supruga Natalija.

NJihova ljubavna priča počela je 2013. još u srednjolskim danima.

- Upoznali smo se preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija.

- Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije. Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala - priseća se Nikola.

 

 

Naime, Natalija Maćešić je pored ljubavi svaki slobodan trenutak posvetila obrazovanju, a u Americi je diplomirala psihologiju na Metropolitan Stejt univerzitet.

U periodu kada su započeli vezu, Nikola je igrao u Srbiji, u klubu Vojvodina Srbijagas, dok je Natalija upisala studije u Americi.

Foto: Profimedia

 

- Išao sam u srednju ekonomsku školu, a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala - ispričao je košarkaš svojevremeno.

Naime, u jednom momentu se priča o tome kako je Nikola izgubio volju za košarkom jer je upravo u tom momentu njegova devojka, Natalija otišla na studije u Ameriku.

 

 

Kada se srećni par spojio, sve mu je krenulo od ruke.

Nikola je ubrzo otišao u Ameriku da igra za Denver, gde se ponovo spojio sa Natalijom. Venčali su se 2020. godine u rodnom gradu košarkaškog reprezentativca Srbije, Somboru, a pristup hramu Srpske pravoslavne crkve je, kako su pisali mediji, bio pod nadzorom obezbeđenja i samo odabrane zvanice mogle su da priđu dok je obred crkvenog venčanja trajao.

 

 

U septembru su postali roditelji ćerkice Ognjene, a ovo je samo dodatno učvrstilo njihovu ljubav koja traje još od srednjoškolskih dana.

NJihova veza privukla je pažnju i američkih medija. Za Nataliju kažu da je pravi oslonac i devojka koja svuda putuje sa Nikolom, a o njima se često govori kao o divu i palčici. Na poslednjem merenju je izmereno da je Nikola visok 213 centimetara, dok je njegova supruga visoka 173 centimetara.

 

 

LJubav između Nikole i Natalije podseća na najlepši romantični film. Za sve ove godine, supruga najboljeg košarkaša čuvala je njihovu intimu, i retko se oglašavala u medijima, ali tračak njenog privatnog života možemo videti na društvenim mrežama. Jasno je da voli modu, putovanja, konje i sitnice baš kao i njen suprug.

 

 

Veliki Meša Selimović je rekao "Ko promaši ljubav, promašio je život". Ova rečenica najbolje opisuje Nikolu Jokića, jer gledajući dokumentarac o njemu, shvatili smo dve stvari: Nikola Jokić je u ranoj mladosti dobro odabrao, i ženu i zanimanje.

(Stil Kurir)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".