Mlada (29) je na društvenoj mreži Redit napisala da su roditelji njenog supruga Meta hteli da njihovo venčanje istovremeno bude i odavanje počasti nedavno preminuloj najdugovečnijoj britanskoj kraljici.

Iako je, piše ona, bila svesna da neki žale i da će možda hteti i na venčanju nekako da iskažu poštovanje najdugovečnijoj britanskoj kraljici, bila je, kaže, šokirana kada je Metova majka DŽejn predložila da zbog toga otkažu venčanje.

Kad su mladenci to odbili, svekrva je, pripoveda mlada, većini zvanica javili da na svadbu dođu u crnini i tako odaju počast NJenom Veličanstvu.

Foto: Profimedia

 

- Bila sam izbezumljena, ali na kraju sam to ipak ignorisala, no doznala sam kasnije da je svekrva svim zvanicima sa njihove strane rekla da crno nose na naš zahtev - ispričala je.

Tokom prijema, mnogi su se, kaže, povukli u drugu sobu kako bi pratili najnovije vesti o organizaciji poslednjeg ispraćaja za kraljicu.

- Hrpa naših gostiju počela je da nestaje prilično rano, pa je moja kuma otišla da ih potraži; svi su bili u sobi s TV-om i gledali 'molitveni krug' ljudi koji su se okupili ispred dvorca Vindzor; mnogi od njih čak si i plakali, a svoje tugovanje nisu prekinuli ni zbog našeg prvog plesa.

Foto: Profimedia

 

U tom je trenutku, priča mlada, pukla rekavši muževljevoj majci da je "sebična i da je svom sinu takođe uništila dan venčanja, a čak je od hotela zatražila da isključe televizor premda je znala da se njeni gosti neće vratiti na svadbu...

Kasnije je za Redit priznala da se, bez obzira na postupke svoje svekrve, zbog toga oseća krivom i da joj je žao što ljudima nije dopustila da rade šta žele; iako su bili gosti na njenom venčanju, a ne na kraljičinoj sahrani, prenosi britanski Miror.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".