Mnogo poznatih ličnosti koji nisu pevači bacili su se u muzičke vode, bar na kratko.

Neki su se trudili i čak snimali više albuma, ali su kasnije i sami odustajali, a jedan muškarac koji je oduvek imao veze sa estradom, a nije pevač, u jednom periodu svog života je želeo da snimi pesmu. To je i uradio i to sa velikom zvezdom.

Foto: ATA images

 

 

Retko ko se seća da se i poznati fotograf i reditelj spotova Dejan Milićević u jednom trenutku otisnuo u pevačke vode i snimio jedan album. Najbolje ga pamtimo po obradi “Preživeću” sa Jelenom Karleušom.

Foto: ATA images

 

 

- Poznajemo se baš odavno, vezuju nas tolike decenije poznanstva. Počeli smo zajedno. Naša duetska pesma izašla je 2000. godine, a počeli smo da radimo zajedno 1997. godine. Prošlo je mnogo godina - počeo je da priča Dejan Milićević pre izvesnog vremena u emisiji Puls Srbije.

On je dodao da nikada, s obzirom koliko se dugo znaju, nije gledao Jelenu Karleušu kao klijenta, već kao drugaricu.

- Jelenu Karleušu ne gledam kao klijenta, nego kao nekoga svog. Izgradili smo šou biz na naš način. Ono što otpevaš to ti se kasnije i desi. Otpevali smo pesmu "preživeću" i zaista smo preživeli. Kada onaj og gore spisti ruku na tebe i kaže "ti si taj", to na kraju i bude tako - rekao je Milićević.

BONUS GALERIJA: Stare slike Jelene Karleuše - da li biste je prepoznali u ovim izdanjima?

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".